Vilka är på?

Ses den 8 augusit. Söndag, typ träningstid? I stan med picknick, protokoll och stunt? Jaaaaaaa!

Jag känner världens bästa tjejer!

Jag vill tillbaka nu nu nu nuNi gör mig lycklig!

Inser ni vilket år vi haft?

DM-Guld + MVP:

SM-Guld:


EM-Brons:
Och dessutom lite Team Sweden på det:


EM-protokoll.

Jag har precis fått domarprotokollen från EM. Både Eagles och Fabest. Jag får läsa upp dem nästa gång vi ses igen.
Jag vill så gärna vara tillbaka där i Helsingfors igen. Bästa tävlingen med bästa laget. Jag saknar er flickor.

Det är ju inte förbjudet att dra ihop lite sommar-stuntning om ni vill det! Vi kan ju bara inte vara i Svartbäcksskolan eftersom hallen fixas.

<3

<3

Just nu skulle jag kunna sitta på Arlanda, få reda på att vårat flyg är inställt, bli erbjuden envägsbiljetter för 26 000, spendera hela dagen i Sky City, sova på Rest n Fly i 3 timmar, sitta i standby kö i 2 timmar, vänta i gaten och sen få reda på att vi bara fått 10 biljetter och att vi stod sist på standby listan när vi var först i kön. Det skulle jag kunna göra just nu bara för att få veta att vi har tävlingar kvar tillsammans. Jag saknar oss.


Jag vill bara säga att

Hej alla fina örnar!

Jag vill bara tacka er för alla år med er. Det har varit riktigt roligt och jag har många fina minnen med er.
Att få stå på mattan med er är inte likt någonting annat. Att känna lyckan när allting suttit och lyckan när vi vunnit guld! Tack.

Jag har växt som person med er, jag har lärt mig mycket. Ni alla har bidragit med något under åren. Helt klart det bästa laget, den bästa lagandan och sammanhållningen, ni vet vad jag snackar om, RINGEN!

Karrolotta, tack, ni har varit dem bästa coaches jag någonsin haft (jag har ju faktiskt haft flera andra innan er)
Ni var dem som verkligen förstod mig och man vågar & kan prata med er. Tack för att ni har gjort allting så mycket lättare.

Och så vill jag avsluta med och säga att det var lite lätt att lämna er, jag grät när jag berättade för karrolotta i julas hur jag kände. Det är inget som jag valt, utan det är såhär jag känner och det gjorde ont i mig. För det var inte roligt nånstans och ni kanske märkte det, men jag har tappat glöden, jag har tappat intresset. Jag kommer alltid och älska cheerleading och jag kommer följa er och vara på tävlingarna och hejja, men jag brinner inte längre för att själv hålla på med det. GRATTIS TILL EM-BRONSET! Jag är så stolt. DM, SM & EM. Vi/Ni nailade det!

Men ännu en gång. Tack! /Sarah<3

!

Välkomna!

I miss you.

Jag hittade precis guldsnodden jag fick av dig på EM, Ida. Var tvungen att sätta den i håret, trots att jag redan hade en.

Jag saknar er.

Enjoy


Tjejer!

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more

We gotta fight, fight, fight, fight, fight for this love...

Onsdagsträning check!

Nu är jag ju inte en hajfena på att lägga ut saker från telefonen till datorn.. Så ni som har filmen (coach K och L, Dessan eller Cillo) kan ju lägga ut den.. Vi hade i alla fall onsdagsträning idag, någon som missat? Synd för er.. Vi körde i alla fall på som vanligt.. En tvåmanna lite lätt sådär, första försöket och grejer.. Har hört att om man går i Eagles blir man grym.. Juaa ni kan ju kolla på videon som kommer upp, (eller hur kommer den upp?) vi var ju rätt säkra på våran sak..

Imorgon vankas det try out, och det ska bli så otroligt kul att få se alla som ska söka till Power i år.. Jag är helt extas inför nästa tävlingsår.. För ni har väl inte missat? Yes mina älsklingar.. Jag blir kvar i stockholm åtminstone ett år till.. Ni har fått mig att älska stockholm..


Fina ni.


Fabestos


Älskade laget

Jag är ju inte så gammal att jag kan säga att det här är den bästa helgen i mitt liv. Men bästa helgen hittills i mitt liv då? Vi åkte till Finland med nerverna på topp, lugnet i magen och tagget i huvud-axlar-knä-och-tå. Vi kommer hem med ett EM-brons till Eagles och ett silver till Fabestos. Jag är så nöjd som man kan bli. Jag är så nöjd för att vi satte progget en gång till, att vi fick visa för sista gången vad vi går för. Jag vill tacka hela laget för det här året, nu är tävlingssäsongen över och i augusti kommer en ny säsong, men utan mig. Jag kastar in handduken nu. Mina handleder säger ifrån lite för mycket och har gjort det kanske lite för länge. Det är dags för dom att få vila... även om jag inte alls gillar det. Att få sitta på mattan på prisutdelningen och höra Power Cheer Eagles när tredjeplatsen ropades upp var underbart, det kändes som guld. Sen blev det jobbigt. När jag kom på att det här var min sista gång tillsammans med er. Det gick inte riktigt att hålla tårarna borta. Att gå från tävlingshallen som den lyckligaste människan på jorden var nog det jobbigaste jag gjort i mitt liv. Att veta att jag inte kommer stå på mattan med älskade laget igen. Att jag haft på mig dräkten för sista gången, sett Karro och Lottas miner under programmet för sista gången och fått göra Ringen för sista gången. Det finns något som är större än att vinna medaljer och det är kärleken till laget, jag har lyckats få både och med er, i stora mängder. Ni vet att jag alltid kommer stå bakom er i allt och jag hoppas verkligen att så många som möjligt är kvar nästa år. Det här laget är för bra för att tappa folk. Det händer inte ofta att lag klockar programmet på DM, SM och EM. Det händer inte ofta att man tar DM-guld + MVP, SM-guld och EM-brons på det sättet som vi har gjort i år. Det är något magiskt över oss. Jag önskar er alla lycka till. Ni har inte sett mig för sista gången, jag kommer hänga i Svartbäcken tills jag åker. Jag älskar er.

EM-brons.


Cruise

Var börjar man? Vi kan börja där allt startade. Med en flygresa som var kortare än trott. Iklädda våra Team Sweden outfits så satte vi oss sedan på bussen som abonnerats enbart för oss. Fram till hotellet för att åka till stan och se vad Finland hade att erbjuda. Äcklig wok för vissa som gick på niten att inte äta på det välkända Hesburger. Vidare hem för att sova ikapp de sovtimmar vi missat samma morgon, för att sedan beställa pizza till hotellet. Behöver jag säga att det var just min pizza som inte kom? Just my luck, lite så. Problemet löste sig till slut och rätt pizza leverades till rätt person.

Efter pizzan var det dags för den viktiga sömnen. Vi somnade alla som små barn i våra 4 stjärniga hotell-sängar, med fläkten på det högsta. (Vi som hade fläkt vill säga.)

Vid frukost hände det som vi väntat på skulle hända. Ett tecken av bästa slag. Låten som spelas på radion sjunger om och om igen "Where the eagles fly.." Och det var nog det som gjorde att vi presterade vårt allra bästa på en förträning som var relativt knäpptyst, då musiken inte tycktes vilja arbeta med oss. Istället räknade vi oss genom hela programmet, men det är ju ingen big deal. Vi satte allt ändå.

Efter många jobbiga timmar med att inte göra någonting, var det äntligen dags för att få beträda golvet. Efter att ha hyllats av våra svenska fans på läktaren ställde vi upp, redo att göra det vi gör bäst.

Och som vi gjorde det. Vem var förvånad egentligen? Med ett klockat program grät vi oss genom korridoren till tv'n som skulle visa oss det vi redan visste. Vi hade satt programmet bättre än någonsin, och ytterligare några tårar föll. Återigen gick det någon timme där vi bara satt och väntade och längtade till en prisutdelning vi sent skulle glömma.

Third place cheer all female, from sweden. Knäpptyst. Vi var ju faktiskt två svenska lag i just den här klassen. Båda satt bredvid varandra. Spännigen var stor. POWER CHEER AND DANCE EAGLES. Det var omöjligt att inte skrika av glädje och sportsmanna-andan fick vänta. Vi var lyckligast i världen och den medalj vi fick runt halsen kändes som guld. Med hopp och skrik firade vi vad vi länge väntat på. Plötsligt har vi visat Europa att Sverige, återigen, är några att räkna med.

Fantastiska tjejer. Först kötta sen shotta. Ikväll är det party. WAAACKA WAAAACKA!!!

Grattis även till Dragons som placerade sig på 5:e plats.

EM BRONS!

Eagles hälsar från hotellrummet, vi tog EM brons.. Vi är ju superbra! Helt glada!Eh, hehe.

Huvud, axlar, knä och tå.

LET'S GO EAGLES REMBLUE, LETSGOEAGLESREMBLUE!


Suomi Finland.

Om 8 timmar syns vi! <3
På lördag är det dags!
Sista! Bästa!


Nedräkning

Nu kan man räkna ner timmarna till när vi ses på arlanda imorrn bitti. Ni vet hur mycket jag längtat efter att få åka flygplan med er och få göra vår första resa på året. Den första och den sista. Jag anar inget askmoln nu iaf. Känns stabilt. Det var helt stört hur snabbt vår sista träning gick, fattade ni att det var den sista träningen på året? Jag gjorde inte det. Vi hade inte kunnat göra den bättre. Jag känner lugnet före stormen igen! Jag är grymt stolt över oss, nu levererar vi i helgen, ni vet få folk att flyga av stolen och tappa hakan. Vi brukar vara bra på sånt, så vi gör det bara igen. Sista tävlingen, sista gången vi gör programmet. Låt det bli till den bästa.
Nu köttar vi - huvud, axlar, knä och tå!

Live stream.

För alla som inte kan se EM på plats. Tänk på att det är en timmes tidsskillnad och att tiderna i schemat är finsk tid!

Fina Ida-Maria. <3

Fabest backstage.

Eagles backstage.


Så vackra. Ni ser så stolta ut.

Allt jag känner just nu:

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):) :) :) :) :) :):)

Hund?

Inte för att det här har nååågot att göra med cheer, men jag vet ju att säkert någon av er vill ha jobb?
Hojta till mig i så fall, jag känner bruden.


Vad händer här då?!Det får ni se imorgon. 19:30, Svartbäcken!

Guldtårar!

Eagles, jag älskar er..

Kan inte säga så mycket mer, tänk att nu är det  sista gången vi kör vårat fina bästa vinnar program..

Vi har redan visat Sverige vilka som är bäst, med stora marginaler.. Nu ska vi bara se till att göra precis likadant så Europa får se hur bra vi är!

VinnarEagles, ni gör så det rinner guldtårar från mina ögon..


<3

Klockan är snart åtta.. Jag är hemma men borde igentligen vara på träning med er men så blev det inte. Är inte riktigt på topp idag men hoppas verkligen att jag blir bättre imorgon så det gäller att spara lite krafter till genrepet. Sorry att jag inte kunde vara med er idag men mañana chicas, mañana..
Det är helt sjukt att genrepet är imorgon och det innebär att EM är nu denna helg. Hur jävla NICE är inte detta :)

Jag är iaf SUPER DUPER TAGGAD inför helgen och vet att ni också är det :)
Men imorgon ses vi och då ska vi visa alla som kommer på genrepet vilka vi är och självklart ska vi visa det på tävlingen också. Innan jag drar så får jag inte glömma detta:
- YOU KNOW WHO'S THE BEST, US! Not you. CAPISH :)

EAGLES & FaBEST 2010 <3


BLACK.

Glöm inte att vi kör svart idag också, brudar!

<3

Put on a SHOW

Som diskuterat på Fabest-träning idag (som förövrigt rockade min värld). Det är nära nu tjejer, ett år av nötande och köttande. Mycket att göra sedan SM, på alla sätt och vis. Det har varit mycket att tänka på för många, men vi har tagit oss igenom ALLT tillsammans. Det har vi verkligen, ringen 2 lax 10! 

Efter att ha fått kolla på lite live-cheer igår, kände jag den där känslan igen. Den som man har lagt lite på hyllan och glömt av i allt nötande. Det är känslan av att snart, typ jättesnart få visa alla igen. Och då menar jag inte på youtube, som innan DM (haha). Vi ska äntligen få visa alla igen, och det är den bästa känslan. Det bara kryper i hela kroppen. Vem vill inte visa alla nu?! Vem är inte helt trött på att bara hålla det magiska vi delar helt för oss själva?! Vill ni inte bara frälsa alla med vårt program och vårt sätt att leverera NU?!

Jag vill!

Hela kroppen och hjärtat vill!Jag vill bara visa alla! Och tänk så många som kommer att få se det i helgen! Lyllos dom!
<3

Sista gången

På lördag får vi köra programmet för sista gången, och det ska bli den bästa på hela året. Vi ska bara gå ut på mattan och kötta. Det är allt vi behöver göra. Känna lungnet och kötta, det är det vi är bäst på. 1 träning kvar och ett genrep, sen åker vi till Finland. Hur skönt vore det inte att känna samma känsla som vi kände på både DM och SM? Avsluta året på topp? Jaaa tack! Nu kööööör vi!


Skit bäst!

Tack för träningen idag chicas, vi köttade verkligen! Och kom ihåg vad vi sa, vi var skit bra, blev skit bättre och nu ska vi vara skit bäst. Vi vet vad som ska göras. Jag läntar till tisdag!

Shörta!

Glöm inte att det är rosetten och blacka kläder idag tjejooor (ja, jag ska försöka komma ihåg att inte ta en vit tisha) Nu fan kör vi!


Fredagsmys

Äntligen fredagsmys med älskade laget igen! :D

Längtar tills i morrn!

Massa <3 efter gårdagens träning, glädje, kötta och kärlek, love it!

RSS 2.0