Mitt kärleksbrev till er.

När det här cheeråret började anade jag att det skulle bli något utöver det vanliga. Och ja, den första "ovanliga" grejen var ju att vår älskade Peter inte kunde komma i år. Men inget ont som inte för något gott med sig! Istället fick jag ta hit Garrin som jag beundrat och sett upp till i flera år. Och nu, när campveckan är förbi, kan jag med stolthet konstatera att Eagles 11/12 är något utöver det vanliga! Ni har jobbat så hårt och gjort så mycket saker ni aldrig testat tidigare - och ni har tagit er an utmaningen med bravur! Och entusiasm. Och mod.

Träningarna efter en campvecka är alltid de tyngsta. Inspirationskällorna har åkt hem och nu är det "bara" mig ni ska imponera på fram till vår första tävling. Men då vill jag bara säga såhär: Det gör ni. Varje träning. Om om ni fortsätter med samma kämparglöd och laganda som ni hittills i år visat, så vet jag med säkerhet att den här säsongen blir något alldeles speciellt. Och, som en vis Travis påminde om igår: "Championships are won at practice."

Nu kör vi.
<3

Last day

:(


Bygg @ Camp

Ni vet när man ska utföra ett helt crazy bygg, och när man efter många om och men lyckas och tror att man är klar och de vill att man ska lägga till ännu fler och svårare delar till bygget. Som skadad reserv på åskådar bänken tänker man "hur ska det här gå?" ett antal gånger. Men när de till slut sätter hela bygget så blir man hoppa-runt-glad inombords och tappar förmåga att beskriva det man ser. Så jag kom att tänka på en klipp som typ beskriver det. Får se om jag lyckas lägga upp klippet bara. Annars finns den här (tror jag), http://www.youtube.com/watch?v=acYDNlMYAaI


4


Bildbomb tisdag


Bildbomb måndag


Gissa stuntsekvensen!


Gissa topparna! (för er som inte går i Eagles)


Just a little dancing


Hopp och hej!

Up, down..push here, flip there..block it, hop it and hejsan hoppsan. Snurr i kolan är det minsta man kan säga om de senaste träningarna. Och vi har fortfarande 4 dagar kvar. Gotta lurv it!!

image description


HPU-CAMP!

Today today todaaay..!

Pre-camp


Bilder från Karolinas överraskning!

... Bättre sent än aldrig! ;)

HPU HPU HPU.


.


Snart kommer alla bilder från igår!

Inte riktigt såhär spännande bilder då kanske. Men, snart :)


L O V E

Tusan vad bra vi ska vara då, all kärlek till oss!


<3

Ännu en av Luls beautiful creations

 


Juck juck

Lollo -  "Du ska ju ta ner armarna när du juckar"

Nicole - "Men problemet är ju att jag aldrig juckar"

 

Älskar kvällens sjukt pedagogiska instruktioner på träningen. <3


Fan, om man inte skulle ta och....

Åh vad jag har saknat er dessa dagar då jag vet att ni suttit ihop och bara snackat och rättat prov (och ätit godis). Allt blir ju så himla mys bara man är med örnar. Så det kändes ju lite sjukt att jag satt och kände att "Fan borde man kanske fixa till så man kan dra förbi där en stund?". Som att det vore värsta feeszten ju. Gah. Men alla som inte var där känner noog som jag och imorrn ses vi ju i alla fall. Woopa!

Back to school

Idag ska jag och några andra örnar rätta prov för att tjäna ihop pengar till kommande resor. Hoppas dock att vi är bättre på huvudräkningen än killen här under, men förklaringen han ger är klockren =P


Aaaw!

Cheerleading Blogg har fastnat för er fina pyramid!

Kan vi fylla båda raderna?

Jag älskar detta!

We <3 our coach


<3

Allt för karolina!

Se där...


...


Ett fyrfaldigt leve....

...För vår älskade coach K, på 30årsdagen! Hurra Hurra Hurra Hurra!
We love you! Utan dig, inget oss! <3

RSS 2.0