Idrott & Kunskap

Fick en stund över och satte mig och läste senaste numret av Idrott & Kunskap (nr 4, 2011). Där hittade jag en intressant artikel om arv kontra miljö, som återkopplar till 10 000 timmarsregeln. Artikeln inleder:

"När Usain Bolt leker med övriga världseliten, Jelena Isinbajeva flyger igen och Leo Messi förvandlar stjärnbackar till koner – då häpnar vi. Sedan vill vi förstå. Hur är det möjligt? Klassiskt är den eviga frågan om arv kontra miljö. Enligt professor Anders Erikson (I&K nr 4 2010) är mästarreceptet 10 000 timmar av systematisk träning (deliberate practice), det vill säga miljö. Men Erikson bortser från genetiken, menar sydafrikanska forskare som nu utmanar den i idrottsvärlden så omhuldande teorin."

I artikeln förs diskussionen om man föds till världsstjärna eller om det är något man blir av hård träning och disciplin. För att nå eliten menar Erikson att man bör ha lagt ner ca 10 000 timmar av systematiskt träning inom sitt område innan 20 års ålder (http://www.psy.fsu.edu/faculty/ericsson/ericsson.exp.perf.html). Detta benämns även som 10 000 timmarsregeln. Men stämmer det verkligen att man blir expert efter 10 000 timmar? Forskarna i artikeln menar att så inte är fallet. De säger att det finns individer som nått toppen på betydligt mindre tid än så, till exempel Michael Phelps som placerade sig som femma på OS i Sidney, blott 15 år gammal med ca 4000 timmar i bagaget. Men de menar också att de finns de som lägger ner 20 000 timmar eller mer inom sitt område och aldrig når eliten. På grund av detta, menar forskarna, att även generna måste spela roll.
I artikeln nämns en studie av den fransk-kanadensiske professorn Claude Bouchard. Studien följde en grupp, bestående av hundratals otränade individer, som under fem månader tränade under samma program, men fick olika resultat i slutet av testperioden. Detta kan vara ett resultat av individernas genuppsättning. Men det kan även tilläggas att resultatet delvis kan ha påverkats noggrannheten i följandet av träningsprogrammet såväl som motivation.
Än finns det många obesvarade frågor kring fenomenet arv kontra miljö och forskare fortsätter sökandet efter svar på dessa frågor. Hur framtiden ser ut är ännu okänt, men den som lever får se.

För den som vill veta mer om den här typen av frågor och andra frågor som berör idrott och kunskap kan jag rekommendera tidningen Idrott & Kunskap (http://www.idrottochkunskap.se/). Artikeln jag refererat till heter Gudomliga gener? och är skriven av Christian Carlsson. Artikeln återfinns i Idrott & Kunskap nr 4, 2011.


Pepp

Underbar träning igår tjejer! Blir alltid så glad när vi provar nya bygg och sätter dem. Känslan man får när man sätter nya bygg går knappt att jämföra. Och att camp är här snart känns både stressigt och otroligt spännande. Nu vill jag bara ha musiken och peppa 24/7. Jag vill visa hela cheersverige vad vi gör och hur grymma vi är!

Camp

Japp då var det klart, 27-31 oktober är det HPU Camp!! Rätt bra tagg på den! :D

Snubblade precis över våran hoppsekvens på YouTube


Förra veckan

Några hopp.


Symboliskt

Måste säga att det går sådär med att slå Kissie. Men det ordnar sig nog för oss tillslut ska ni se. För titta bara här vilket fantastifikt symboliskt svammel jag har hittat:

·        Örnen är ett mycket betydelsefullt tecken. I många gamla kulturer var örnen himlens budbärare och för många en symbol för skaparen. Örnen sätter dig i kontakt med den store Anden där uppe i himlen. (Yeeeyh, vi har Gud på vår sida).

·        I Egypten var örnen en symbol för dagen och solljuset, och ansågs därför också vara en symbol för upplysning. (Lamporna inne i omklädningsrummen kanske inte slocknar lika ofta den här terminen = vi behöver inte längre lägga pengar på självlysande toapapper.)

·        I norra Europa symboliserade örnen i gamla tider gudarnas styrka, makt och krig. (Sverige är väl jättemycket norra Europa senast jag kollade så jäfflar va vi ska kriga och kötta denna säsong..)

·        Lyssna noga när detta tecken dyker upp i ditt liv; det kan betyda att du närmar dig en period av kraft och styrka i livet. Örnen kan även vara ett tecken på frihet, på att se livet från nya höjder. ( !! <3 !! )

 

 

 

Källa till denna 100% vetenskapliga fakta:

http://www.thelight.se/symboler.htm


Weheey!!!

Är det träning imorgon eller är det?! Wiie!

Tumble-bees.

Medans jag har konfererat och spa:at så har jag hört att ni jobbade hårt i onsdags. Litet extra plus till Sara, Camilla, Mikaela, Sofia och Nadia som jag hörde gjorde fina framsteg. Ser fram emot att se dem på söndag!

PEPP!

om mig - Ting

Jag började på cheerleading efter sommarn 2007 i Dynamites Devils och tävlade med dom 07/08. Sen år 2009 så kom jag in i junior laget Diamonds och där tävlade jag i tre år där jag det andra året tävlade i group stunten. Efter dom tre åren så tog min juniortid slut och nu väntar seniortiden i det härliga laget Eagles!

Mitt bästa cheerminne är nog SM guld 2011 och det var också coolt att tävla i USA 2009!

Som alla vet så kallas jag Ting och det kom från mitt efternamn då jag heter Thingvall och jag är ju som tingeling liten och blond, haha. Så då blev det helt enkelt Ting eftersom Isabelle på den tiden var för långt att säga i ett program då alla hade smeknamn med två stavelser.. ;)

           
                                                                                            USA 2009


Om mig - Julia

Min tur nu då. Jag började på cheerleading i början av 2007, då började jag i Dynamites minior nybörjar lag, säsongen 07/08 var mitt första tävlingsår då gick jag i Dynamite Devils. Hoppade in som reserv i Junior avancerade laget Dynamite Diamonds SM 2008 och har sedan dess gått där. Jag har också vart med i junior groupstunten 3 år tillsammans med Fifa. Jag är sidobas förresten!

Mitt bästa cheerminne är nog SM 2011 när att vi tog guld med laget samt guld och MVP med groupstunten. Och USA, NCA 2009 var rätt coolt, men Worlds lär ju bli ännu bättre!

Om ni undrar nåt så är det bara att fråga på! :)

 


Del IV


Så kan man också göra!

Universitetstävling på Filippinerna. Älskar att de håller på i 5 minuter!


Del III


Del II


Del I


Söt Ida!


Om mig - Sara AJag tänkte börja med en bild som beskriver mig väldigt väl - kreativ (har byggt hyllan själv) och tävlingsinriktad.

År 1997 började jag med gymnastik. Jag sökte till AG, fick svaret att jag var duktigast av alla, men att jag var för gammal (jag var åtta år, men de ville bara ta in sex- och sjuåringar). Så jag började träna i en sliten gympasal en gång i veckan. Tränaren såg snabbt att jag hade talang och flyttade upp mig i UT Yngre, där jag sedan flyttades vidare till ungdomstruppen och juniortruppen. Plötsligt tränade jag 16 timmar i veckan, tävlade Ungdoms-SM och Junior-SM samt åkte utomlands på världsgymnastrada. Har många fina minnen från den tiden <3

I slutet på 2003 bestämde jag mig för att sluta med gymnastiken och enbart satsa på simhoppningen som jag börjat med tidigare samma år. Det började bra, en förstaplats på min första simhoppstävling, med ett motstånd på närmare 40 hoppare. Därefter trillade pokalerna från klubbmästerskap in och jag tog även medaljer på en del andra tävlingar. År 2007 åkte jag iväg som utbytesstudent till USA, där jag även tränade simhopp för North Carolina Diving Academy. Vi tränade tre och en halv timma om dagen och hade en styrketränare, konditionstränare, dietist och simhoppstränare samt teknisk utrustning till vår hjälp. Jag utvecklades sjukt mkt under mitt år i USA och placerade mig som femte bästa high school hopparen i NC (efter två av mina lagkamrater) och fick chansen att hoppa mot olympiska hoppare på en tävling i Canada. Tyvärr så tappade jag intresset för sporten ett år efter jag kommit hem och slutade i och med det.

Intresset för cheerleading fick jag i USA, men hade inte tid att vara med i skollaget på grund av simhoppet. I maj förra året lärde jag känna Nadia och fick reda på att hon höll på med cheerleading. Jag följde med på en av hennes träningar och sen var jag fast. Förra året, mitt fösta år, tävlade jag med Tom Cats, Uppsalas fortsättningslag, som kom etta på DM och fyra på RM (grämer mig fortfarande över detta =P).

Idag är jag internationellt licenserad personlig tränare, jobbar i vanliga fall som badvakt på Fyrishov i Uppsala, men är just nu sjukskriven som ett resultat av min knäskada. På grund av den har jag återigen börjat plugga och och läser nu företagsekonomi vid Uppsala Universitet. Men bäst av allt, jag är en del av det fantastiska laget EAGLES!Här är ett klipp på första gången jag försökte skruva på åtta år.


Väntat länge nog..

Imorgon är det äntligen söndag så att vi kan fortsätta kötta på träningen igen :D

Wehooo!!

Det enda som är riktigt roligt i min arbetslösa vardag:

 

Grymt jobbat på träningen idag pips.. ni gör min dag!! <3

 


Wiiegles!

Efter en sån här träning förtjänar ni vila tills på söndag. Vilka grejer ni bjuckade på!

Vila och kurera er och så ses vi på söndag. Och hörrni - glöm inte att blogga!

Just det.


Om mig - nummer 5 a.k.a Madelen Buss

 

Antar att det är dags att jag presentera mig inför er bloggläsare. Jag heter Madelen Buss och första gången jag satte min fot i Svartbäcksskolan för en träning med Eagles var i slutet av januari 2010. När jag började på cheerleading var jag 6 år, så det här blir mitt tolfte år som cheerleader. Innan jag började i Power tränade jag i Haninge Cheer Elite. Min första tävling med Eagles var EM 2010, på DM och SM var jag reserv.

 

Hemma hos mig finns det medaljer i diverse valörer, dock är det flest SM-guldmedaljer som kammades hem under juniortiden. Men det finns en medalj som alltid kommer ligga lite närmare hjärtat, eller två faktiskt. VM-bronsmedaljen och SM-guldet från i år… Känslan ute på mattan under de två tävlingarna var oslagbar!

jag har sagt det förut men det är värt att säga det igen, The limit will be where we choose it to be, Eagles 11/12!!PS. Resultatet av att träna och tävla (VM och SM) med bruten tumme kan sluta så här...


Lite kortare, lite tjockare


Om mig - Sofia.

Det var hösten 2003, jag var 11 år, och hela Malmö var grått. Mor min tvingade med mig på stan, vad hon inte visste var att det var föreningarnas dag och alla föreningar i hela Malmö var samlade på stan. Mamma fick syn på några cheerleaders och drog sig inte för att gå fram och prata med en av tjejerna. Mamma tyckte att det här var något som skulle passa mig, jag var tveksam. När terminen satte igång tvingade hon ner mig på en träning, bara för att "prova det". Träningen ledde till fler, veckor blev månader och månader blev år - well, jag var kär..

Mitt första tävlingsår var 2006 i klassen senior B, vi tog SM-guld och gick året därpå upp i A-klassen. Där har jag tävlat sedan dess. Det senaste året drog motivatien och viljan åt olika håll i laget - vissa ville satsa andra ville knappt ta sig ner på träningarna. Det var strax efter VM som jag började prata med min pappa om problemet i laget. Jag visade pappa filmen på eagles från VM och ställde frågan, "Undra vad som krävs för att komma med i Ealges?" Det var pappa som gav mig idén om att faktiskt åka upp och tryouta för att ta reda på det. "Jag kör dig till Stockholm om du vill det", sa han.
Då eagles alltid varit ett lag att se upp till var det ingen tvekan om saken, jag skulle på tryout!
Längtar efter program och räkningar och inte minst efter att få se hurdana underverk vi kan komma att skapa under året.
Yours truly #21

Om mig

Jag började på cheerleading 2007 då jag började i Daisies, jag gick bara där i ett år. Sen började jag i Diamonds ett år för tidigt jag började samtidigt som alla 95:or, när jag började i Diamonds fick jag den underbara äran att vara med i group stunten där jag var fast i 3 år. (helt underbart) Det som ligger mig extra nära hjärtat är SM guld med både laget och stunten + Mvp 2011, och guld med stunten på jamfest. Och nu är jag här!
Säger som alla andra längtar till vi får programmet, det här året kommer att bli grymt kul! :)

Om mig

Jag började min cheertid hos Black Attack (som nu mera går under namnet Arlanda Jets), vilket år det var kommer jag inte ihåg ;P 2004 tror jag att det var. Under det året han jag även med Stockholm cheerleaders där vi stod på DIFs handbolls matcher :P
2005 skickade jag ett mail till Karolina <3 om att jag var intresserad av att börja i Power, blev hänvisad till Mickaela och Falcons SrB, där jag fick lära mig vad riktig cheerleading var ;P Efter några DM och RM blev vi Allstars och hade även Melissa som tränare. Året med Allstars var nog de bästa cheeråret tills jag började i Eagels. Bästa minnet då var när vi vann MVP.
Sommaren 2010 sökte jag till Eagels och kom in som reserv men fick tillslut en ordinarie plats. Efter en långdragen släng av lunginflamation trode jag att jag aldrig skulle få uppleva det första tävlingsåret med Eagels, men det fick jag!
VM resan och Bronset är nog det bästa minnet någonsin men även SM 2011 väger tungt.

I år kan jag inte vänta på att campet ska börja och vi får vårat nya program. Se vilka höjder vi kan nå i år med det fantastiska lag vi har fått! <3Om mig ocksåå!

0708 var mitt första år och då gick jag i Dynamite Devils (junior nybörjare). Där gick jag också 0809! Året efter så började jag i Dynamite Diamonds (junior avancerad) och det var mitt sista år som junior och bas. Förra året började jag i Dynamite Dolphins (senior fortsättning) och blev helt plötsligt topp. I maj nångång så tipsade Ida-Maria mig om att söka till Eagles. Först skrattade jag bara bort det men sen började jag hetsa om det till Ida vaaarje dag. Det slutade med att vi tog tåget till Haninge den 5 Juli och det ångrar jag inte en millisekund! Det här året kommer bli såå bra, jag bara känner på mig det, magkänslan you know! :)
Juste ja, alla gamla örnar är bäst som får oss nya att trivas så snabbt!

Och jag säger som Linda, jag vill också ha program nu! Weheeey! 
/Nikkan

Om mig - Coach K.

Jag började med cheer våren 1992. Just det - många av er var inte ens födda då (hemska tanke)! När jag började hette vi Dynamites men när min tränare, tillika svägerska, startade eget ville vi vara systerföreningar med Dynamites men skapa eget namn. Resultatet blev att vi behöll "mites" men la till Power. Powermites. När vi, efter vår första resa till USA 1996, insåg att "mites" betydde typ kvalster, så ville vi byta. Power Cheer & Dance bildades strax efter det. Och resten är historia...

På min tid fanns minsann bara "avancerade" klassen så det är allt jag nånsin kört. Junior mitt på Stockholms stadion 1993. Både jr och sr 1994 (då vi började tävla inomhus) och sen jr igen i några år för att sen köra sista 5 åren som sr. Synd (eller tur?) att youtube inte fanns på den tiden. Jag hade velat se några av tävlingarna igen.

Anyhow. Jag ska inte berätta mitt livs historia. 1995 började jag träna Eagles och sen dess är mitt liv komplett. Jag har tränat dem från miniorer till seniorer, från nybörjare till landslag. Inget minne är mindre värt än något annat, men det som gjort mig mest berörd av allt, so far, är VM-resan. Hela grejen. Bronset, givetvis! Men bara grejen att vi kom iväg. Att vi fick vår resa. Fick representera Sverige. Guld värt.

Och i år kör vi igen. Ingen är mer peppad än jag!

Min sista tävling som aktiv i Power Cheer Sharks. EM 2002.


Om mig

Jaha..då tänkte jag förgylla denna blogg med några meningar om mig. Som alla har längtat! ;)  Jag har skuttat runt på cherleadingmattan sedan slutet av 2007 då jag började i Hce´s senior B-lag och har sedan dess tävlat lite huller om buller både i nybörjare-, fortsättning- och avancerad- klasserna. Förra året började jag dock i Eagles och jag vill passa på att tacka fina laget för hur sjukt bra välkomnad och accepterad ni fick en nykläckt örn att känna sig.  Eagles har inte bara gett mig några extra muskler efter Jillian-styrkan... några riktigt fina minnen har jag fått med mig oxå. Att sitta på läktarn borta i USA och bara helt oväntat höra Team Sweden ropas upp eller känslan efter pyrren på SM...oslagbart!

 

Annars är väl jag, som alla andra, sådär sjukligt taggad på den här säsongen. Ge mig camp, nya programmet och nya dansen nu så att jag kan hoppa runt och stänka svett på alla omkring mig. Ska man skriva något mål oxå så får väl det bli att (som alltid) försöka att inte se ut som en ihopfällbar falukorv i mina flickisar. Fniss!

/ Linda Svettnisse Genborg

 

 


Pictures from igåååår


The love of my life.

Jag blir helt amazed av oss. Av allt vi klarar och av hur mycket vi kämpar som ett lag när vi inte ens varit ett lag i en månad. Det här är början på något riktigt bra!!

Vad är min story då? Började som helt ny i Cougars (junior A) hösten 2004 och tränade/tävlade där fram till sommaren 2007 då jag blev för gammal och sökte till Eagles. Kom in, jag kommer fortfarande ihåg vad som stod i mitt mejl: "Såklart att du ska gå i Eagles, syns på tisdag! :)". Inte visste jag då vad jag skulle få uppleva med detta fantastiska lag. Vann SM guld nere i Borås 2008, mitt första, och dom har inte slutat rulla in. 4 styckna har jag nu och ibland kan jag inte riktigt fatta det. Och i april så vann vi den största medaljen av dom alla. En VM medalj. En medalj som var så fantastiskt och underbart oväntat så mitt hjärta bara spricker av lycka när jag tänker på det. Det här blir mitt femte år i detta fantastiska lag och jag är så lycklig att mitt liv tog mig den vägen som ledde mig till cheerleading och Eagles. Så redo för att visa Sverige ett nytt Eagles - lite större och mycket bättre! Och visa alla ännu en gång att vi hör hemma i världstoppen!

Och vad är oddsen att denna låt blir shufflad fram på min playlist när jag skriver detta?


Åskådarplats

Woho, hemma i Uppsala utan några förseningar eller inställda tåg (typ första gången det har hänt)! Så himla bra träning idag, måste säga att alla är AWESOME. Tyvärr kunde jag själv inte köra ngt idag på grund av knät, men laddar till söndag då det förhoppningsvis är bättre. Ni har ingen aning om hur mkt det plågar mig att se alla köra gymnastik etc. och inte kunna köra själv, jag vill också!!!
Hur som helst ledde (eller hur det nu stavas =S) åskådarplatsen till mängder med klipp. Om det kommer upp ngt här i bloggen får de andra avgöra.

CHANGING UP THE GAME, IT WILL NEVER BE THE SAME!

Tänkte att det var dags för min debut i bloggen nu. Kissie is going down!
Har suttit och like'at alla statusar på fb nu och måste ju hålla med om att träningen idag gick awesome. Och rolig var den, wie! Tur att vi har träning redan imorrn så att vi inte behöver vänta så länge.

Vilken bra idé med de här "om mig" inläggen också Nadia.
Ska försöka hinna göra ett så snart som möjligt! :)

Om mig - Nadia

Ok, här kommer lite info om mig!
Jag började på cheerleading 2007 efter att jag följt med en kompis som var intresserad av att prova på det. Då började jag i USC TomCats och har gått där först i senior nybörjare (SrB) och sen i senior fortsättning fram till vt'11. Högsta placering i tävling är RM brons i nybörjare 2009.
Nu bor jag i en trea i Uppsala tillsammans med min bror och katt men pendlar till Haninge tre dagar i veckan. När jag inte tränar så jobbar eller pluggar jag.
Mina mål för året är att bli ordinarie i laget, lära mig salto, rondat salto, skruva och så vidare och så vidare. Min bästa upplevelse inom cheerleading (förutom att komma in i Eagles) var nog i somras när jag gjorde min första rondat salto utan pass. Jag trodde nästan att jag skulle dö men jag kom runt och överlevde. Sen stod jag och skakade i en kvart och ville bara göra om det. Mina förväntningar för året är höga och jag ser verkligen fram emot att få tävla med Eagles, att få tävla SM och VM, att åka till USA och att bara få vara en del av örnfamiljen. Det var väl allt om mig. Who's next?
den här bjuder jag på. obs! den är jättegammal!
(Den bjuder jag på)
tränar på dans

Mer bilds


Bilds

Hann före Mindy nu, men bilderna är ju ändå tagna av henne så!


Paparazzi

Visst vill ni se bilder från senaste träningen?

Om mig!

Okej Nadia, du ska få lära känna mig! Mina cheererfarenheter är många. Så tänkte att upplevelser går lite hand i hand med det där (kanske är samma sak?) haha, nu förvirrade jag mig själv. I alla fall. Mina individuella bästa upplevelser inom Eagles var när jag började öva på salto. Övade övade övade och till slut när våran Peter gav mig ett datum att göra en stilla salto själv på hösten - och jag gjorde det! Jag satte den också första gången. Sen såklart så finns det alltid dagar när inget funkar. Är sjukt glad att jag vågat det och har ju lärt mig hur mycket som helst med mig själv tack vare det. Sen är ju alla gånger i Brandon camp jävligt högt värderat för man är bara helt i wow-mode hela tiden och tagget man får där är lite galet. Fast mest klockrena upplevelsen rent resultatmässigt (förutom alla SM, dom är ju rätt klockers) var ju VM där vi kom trea. Jag trodde jag skulle dö. Och jag var så stolt att jag trots min jäkla knäskada fick ta del av 2011 i alla fall. Och btw, ett SM som betydde mer än nåt annat är 2010.

Mina förväntningar för i år är att alla kommer utvecklas och att vi nästa år kommer chocka inte bara Sverige utan hela Norden och vadfan, hela världen! För nu är ju förutsättningarna så sjuka att vi nog kommer kunna höja nivån en gång för alla. Och mitt personliga mål är att kunna vara med 100% fort som attan. Vill också slänga runt på mig själv, hoppa och slänga runt på alla andra. Det sistnämnda sker inom kort så amen för det. Det var allt om mig, puuuuss!

bästa laget

Jag känner att alla andra borde lära sig av Madde och börja använda bloggen! Kan inte alla skriva lite kort om sig själva, sina cheerleadingerfarenheter och förväntningar inför det kommande året? Kan vara kul att veta mer om alla i Sveriges bästa lag. Jag lägger upp om mig imorgon!
ps. Snart är det tisdag!

Lalala!

Yeeeees jag blir först att blogga om kvällens träning! Och vad ska man säga, vad ska man säga mer än att vi är sjuktbra och vi kommer bara bli bättre! Megapepp till tisdag nu känner jag för ännu en killeruppvärming! Känner redan hur träningsvärken smyger sig på i armar och ben...

Finally

It’s Sunday, Sunday! Efterlängtade söndag!

Min tur!

Tänkte bara berätta att jag idag hittade en butik i stan som säljer amerikanska prylar, eller ja, mest kläder och skor. Självklart har de även lite dräkter ;P
Jag fick ju lov att gå in och titta vad de hade. Inget större utbud tyvärr men kul att se. Självklart fanns de en dräkt som det stod Eagels på! <3
Sorgligt nog hade jag glömt min mobil hemma idag :O så kunde inte ta någon bild :(
Tecknen blir fler och fler på att Eagels även detta år kommer att äga!

Måste ju också säga att dagarna till camp blir färre och färre! Snart är de dags :D Vill ha camp alla dagar hela året!

Pax för tagg i morgon!

LOVE!

Nu taggar vi!

Då var det min tur att debutera på bloggen. Var hos sjukgymnasten i torsdags och fick lite nya övningar att köra. Frågade också om jag får börja bygga snart, men fick svaret att jag bör vänta ett tag till. Fick även reda på att jag behöver ha ortosen i sex veckor till. Kan bara säga en sak... nedräkningen har börjat!

(För er som sitter som frågetecken kan jag berätta att jag skadade knät när jag skulle köra en gymnastiklänga i början av sommaren. Resultatet blev att bakre korsbandet gick av, sidoligament, menisker och två muskler skadades. På grund av detta har jag nu benet i en ortos som håller det på plats medan det läker.)

Men nu till något mycket roligare. Inför träningen imorrn har jag bara en sak att säga, eller skrika ut, vilket jag gjort de senaste dagarna på ekonomernas nollning här i Uppsala.

Nu taggar vi, nu taggar vi,
nu, nu, nu taggar vi,
kom igen då, kom igen då,
kom igen, kom igen, kom igen då!

Igels

När jag inte är på träning brukar jag spela lite Wordfeud.


Debuten

Vill inte gå ut för hårt när jag förlorar bloggoskulden. så jag säger bara:
EAGLES, EAGLES, EAGLES!

94 timmar...

Varför är det så långt mellan onsdag och söndag för?? Man hinner ju sakna Eagles tusen gånger om, vill ha söndag nu!! 

Fett pepp

Jaha antar att det är min tur nu då, någongång måste ju alltid vara den första. Efter gårdagens träning är jag fett taggad till söndag, jag vill bara ha vårat pragram nu så att vi kan KÖTTA och kick some ass! :)

I'll do anything for my team!

I ett år nu har jag saknat mina bästa vänner. Nu har jag fått tillbaka dom, några nya, några gamla men bättre än någonsin. Fina bästa älskade Eagles, tack för att ni är ni!


Sniff


Getting down to business in Svb...

... With Voldemort?RSS 2.0