Favorit i repris?


Gårdagens...

... framsteg: Buss.
... basket: Jonnas.
... creep: Svartis-spöket.
... freak: Cäz.
... dancer: Linda.
... icke-dancer: Hanna. :)

Vilken onsdagskväll

Vilken träning denna onsdagskväll bjöd på, tusen gånger bättre än en dans på slottet! När jag gick från träningen hade jag ett stort leende på läpparna tack vare er, ni är så peppande och inspirerande flickor <3

Ps. Mindy, din dröm blev till verklighet...

Man måste ju älska Sara.

Kolla bara!

Sista, bästa

En liten update då. Hoppas läsarna förstår att vi haft lite mycket att göra dom senaste femtio dagarna. Idag är det dags för sista campdagen. Blir sorgligare och tråkigare för varje år som går att se Peter och hans vapendragare åka hem igen. Operation "Få dom att flytta hit på heltid" är igång men går inte bra för det. Ni har väl inte missat alla miljoner bilder vi uppdaterar med på Facebook? Jag chansar på att vi langar bildbomb här också så fort campet är över. Alltså under helgen nån gång.

Nästa år kommer att bli sick.

Camp 1, 2, 3, going on 4!Camp dag 1

Nu har det efterlängtade campet dragit igång! And I gotta feeling that 10/11 gonna be a good year!
Nu kööör vi!

Here goes nothing!

TAGGAAA!

Imorgon börjar camp, kan inte förstå att vi är där nu. Och vår pre-season-practice hade ju inte kunnat sluta bättre än gårdagens träning (bortsett från Mimpis).

Nu köttar vi flickor! 18.40, torsdag, SVB. Wakka wakka!

Tr3 dagar kvar.


Info.

Slänger in en brasklapp om föräldrarmöte ikväll. 18.00!

STOP

Drömde om tävling inatt. När man vann så vann man en bil. Vilken som helst. Kan ju säga att hela laget kom alltid med skit fräscha bilar, fast jag måste ju säga att min var snyggast. En Hummer, men äkta diamanter längst fram! Awesome. Antar att det var tävling varje dag, för alla kom med nya bilar till varje träning.

Det är ju bara 6 dagar till camp också, och snacka om att jag är nervös. För vad? Jo, för att prata engelska.. Nej usch! Känns som att det kommer gå och helskotta. Men laget får nog vara beredda på att prata istället för mig.


Min första strech. Laget, har den blivit bättre? ;)


Sju.

Vet ni vad? Det är bara 7 dagar kvar till camp nu!


EM-bilder.

Ni måste gå in och titta på dessa bilder från EM!

Ida, om du läser detta: Kolla ditt face i inhoppet till skruvbasket, haha - så fantastiskt!

EM!... Eller?

Jag drömde om oss inatt. Men det var inte en sån där mysig dröm som det brukar vara och inte heller en sån där dröm vi till och med levde i hela förra säsongen. Utan i väntan på campet så var det EM (alltså nu). Vi tyckte det var konstigt att det var EM innan DM, SM och jaa allting. Vi blev informerade att vi kvalade från förra årets resultat (även fast vi redan tävlat 2010's EM, men det tänkte vi ju inte på). Ju längre tiden gick desto mer undrade vi om vi inte ska ha något program? Och Fabest då, MIRRE ÄR JU I ASIEN! Kaos utbröt, Karro & Lotta försökte sätta ihop nåt program, folk låtsades som att det inte spelade så stor roll med EM ändå och alla försökte komma på om alla motståndarlag hunnit haft camp och fått sina program. Sen visade det sig att "Nej ni ska inte tävla nu utan om några månader". Helt plötsligt var jag på Universal på väg till Harry Potter.

Tur att det är camp snart då så vi slipper sånt där. Vi kör på samma väg detta år också, kära ni, det var ju nästan helt overkligt hur lätt och bra allting gick. Oförglömligt också. Fan vad jag älskar er nya och fan vad jag älsksaknar alla gamla.

...

Jag blir så lycklig i hjärtat varje gång jag får träffa alla er Örnar. You make my heart smile

Vad vore bloggen utan bloggmor?

Dagens +
... att jag fick kaka, ballonger och skönsång
... att alla körde på så himla bra med volterna (och att Cäz trotsade sitt bättre sinne och körde modiga saker)

Dagens -
... 


Hrmpf!

Nu får det fan skärpas till lite på bloggandet tycker jag. Coach K har till och med fyllit år jue!

Grattis i efterskott får jag väl lov att säga iaf.

<3

RSS 2.0