Längtan!

Jag längtar till dagen innan vi ska åka till EM, till att ha den där sköna känslan i kroppen som jag haft innan de två tidigare tävlingarna i år, lugnet. Och jag längtar till att återigen få visa vad vi kan. Tro det eller ej men jag längtar faktiskt till att få åka till den där byggnaden som jag nu för tiden hatar, kallad Arlanda. Men jag åker ju med er så då är det lugnt. Tänk bara hur kul vi hade förra EM-resan som bara var ett par mil bort i Sverige, då var vi ett starkt lag, nu är vi ännu starkare och ska äntligen få göra en liten resa tillsammans. Vi har drygt en månad av träningar kvar, tävlingar vinns på träning... så nu kör vi samma race igen, det har ju gått himla bra hittills.
Jag längtar till att få göra den sista tävlingen på säsongen till den bästa.


Känslan jag hade här vill jag ha igen!

Bloggadåbrudar!

Annars slänger jag bara in random bilder...Tack för en BRA träning! Jag hoppas vi är fulltaliga på tisdag!

Konstig fredag

Saknar er örnar!
Känns väldigt konstigt utan fredagsmys med er :/

Men vi ses på söndag, då ska vi kötta som vanligt! :D

Vi har så mycket tecken och tecknen har ju visat sig vara till vår fördel så jag GILLARE!
T-e-c-k-e-n

Okej, jag har avslutningsmiddag med alla 3or i skolan och den har vi i vår gamla skola, som jag sist var i för två år sen, så när jag kommer in där har dom gjort om en massa och vad ser jag inte på väggen?!?!


Bästa laget


Sportnytt.

Okaj, nu verkar det som att cheer-reportaget faktiskt kommer på Sportnytt ikväll (förutsatt att ingen mega-sporthändelse kommer i vägen förstås. Typ Zlatan). Det sänds 22.00 i SVT2 iallafall. Kika då!

Jag är inte hemma då så langa gärna ett sms om vi syns! Det dyker upp på SVT play sen också.


Avatar!

Hittade den här filmen på det vinnande danslaget (från Holland) på Elite cheerleading championships som gick i Tyskland i helgen. Avatar-tema! Undrar om de sökte dispens för att ta in en hel drakfågel på scen? Då tycker jag vi kör en örn på EM.


Proggeeeeeet

Det känns verkligen som ett år till söndag och det suger! Jag vill bara träna, träna och träna. Trodde inte riktigt att vi kunde bli bättre än vad vi är... där hade man ju fel. Jag älskar det här progget och oj vad vi kommer visa det på EM-mattan. NU KÖTTAR VI!

Kaaanskerå...

Jag pratade precis med reportern på SVT. Nu är cheerleading-repet på ingång. Jag håller er uppdaterade i frågan!

Jag minns känslan som om det var igår.
Duktiga ni var igår kväll! Det känns jättelångt till söndag. Träna på alla nya grejer heeemma.

Tadaa!

Nu när vår lyx Madde är med i EM-programmet så trodde vi ju att vi skulle stå utan reserv... Meeen nu verkar det minsann som att vi får med oss en ändå. Någon som kan gissa vem..?

Det avslöjas ikväll på träningen!

På fejs.


Eagles apparel

Så satt jag och rotade runt på diverse nätbutiker och reor i min absoluta uttråkning.
Se vad jag fann, som jag kände att jag bara måste dela med mig utav.

Låt mig presentera.... EAGLESLINNET!


Hur tjusig var inte denna då? Finns inte i min storlek, men alla ni småttingar bör ju lätt passa på!

Eagles SM-guld.

Det tål ju att upprepas.


EM nästa!

Jag är taggad efter dagens mysigaste och bästa träning! Wiiiie!

Kom ihåg tills på tisdag:
1) Sverige-stuff.
2) EM-biljettbeställning (info om biljetter hittar ni här).

ÅterseendeIkväll träffas vi guld örnar igen. Som jag har saknat alla :) Inte bara att vi träffas igen. Utan mamma sofie har med sig surprise till oss GULD vinnare :D

Mitt glädjerus finns fortfarande inom mig. SM - GULD shalalala!
Syns om sådär 4 timmar älskade laget.

M I S S

Jag saknar er laget.. På söndag ses vi igen, redo för EM träningar!

<3

Success is not the key to happiness.
Happiness is the key to success. 
If you love what you are doing, you will be successful.


Ringen

Ringen av kärlek!


My love for you


Jag älskar er så mycket att jag lägger upp den här bilden.


Vi är bra, rätt jävla bra.

Jag satt och kollade på filmer från SM förrut, och kom att tänka på att när vi stod och väntade på att få gå på mattan och sen när vi stod där vid första pyramiden och väntade på musiken, så var jag inte ett dugg nervös. Allting jag kunde tänka på var att nu ska vi visa hur bra vi är. Vi gör inte det här för att vinna, vi gör det här för våran skull, vi gör det för vi ska få bevisa för oss själva att vi kan det här. Det var min första tanke på mattan. Nästa tanke var i voltsekvensen, då jag såg först Cleo, sen Mickan och sist Ida naila sina volter klockers, och den var: fan vad bra vi är! Nästa var i ramsan då jag såg båda skruvbasketerna landa säkert i basernas famn, och den var typ samma som i voltsekvensen: fan vad jävla bra vi är! Sen kommer jag inte ihåg något förens slutet av pyramiden då jag förstår att allting stått och vi har bevisat att vi är bäst. Genom att inte fokusera på att vi ska vinna, så har vi vunnit. Vi har vunnit allt man kan vinna, och nu ska vi jobba oss ännu starkare de sista 7 veckorna tillsammans och avsluta det här året på det bästa möjliga sättet! Det finns ju ett litet guld vi ännu inte vunnit... Soumi will never now what hit them! Kärlek till er alla!

Vi får köra denna på väg till och i Finland istället.


Finaste tjejer!

Jaa, andra sidan jorden, tusen mil ifrån, och jag känner ändå lyckan i hjärtat som om jag vore på plats. Det var som att stå där bakom i sista pyramiden, jag hoppade med er! Ni är FÖR grymma tjejer, om jag är lycklig så kan jag bara tänka mig att eran lycka är trippelt så stor.

Åååh, bästa tjejer! Jag är så otroligt glad för eran skull, Älskade laget, älskade ringen, ännu en gång har Eagles bevisat vilka som Är Bäst.

Karro&Lotta, ingen tränare förtjänar den här lyckan mer än ni. I med och motgånger finns ni alltid bakom laget 1000%. Ni är bäst och Eagles skulle aldrig vara Eagles utan er!

Jag saknar er, och i hjärtat kommer jag alltid att flyga med er! <3

<3

Jag är rätt nöjd med mitt liv. Har ett bra jobb och en fin lägenhet. En grym familj och underbara vänner. Men det finns ingenting som engagerar mig som emotionellt som ni. Och enda förklaringen, till att mina känslor är så starka när det gäller er, måste vara för att jag vet att ni känner likadant. Tänk att ha en besvarad kärlek med 22 andra!

Igår tittade jag på SM-filmen ungefär 20 gånger. Slutet, när ni gör pyramiden och baserna där bak hoppar och klappar, såg jag kanske dubbelt så många gånger. Och bara tanken på den lycka vi kände då, och fortfarande gör, kan få mig att börja gråta. Lyckotårar givetvis. It always is with you.

TACK Eagles för att ni presterade så fantastiskt i söndags. TACK för att ni visade vad sann familj och laganda är. Att vi råkade ut för ett "smärre" missöde i fredags märktes inte någonstans och att vi till slut klarade det så bra är för att ni är ni. Aldrig har Eagles varit så starkt tidigare och jag ser mer är någonsin fram emot EM nu. (Och vad jag än må tycka om det så känner jag ändå... kryssning!)

Älskar er.

GULDÖRNAR

God morgon mina kära GULDÖRNAR..

Jag hoppas att ni har sovit gott med guld medaljen bredvid er ;) 
Jag vet fortfarande inte vad jag ska skriva men en sak vet jag och det är att VI FUCKING GJORDE DET CHICAS ♥

Här har ni film på oss framifrån :)

 


Guldregn! Igen... ;-)

Vilken fantastisk helg med er älskade örnar, tråkigt bara att den är slut!

Men den kunde inte blivit bättre än ytterligare ett guldregn, favorit i repris från DM ;-)

Nu är det bara kötta på till EM!

Sov gott guldörnar!


Two pics.National champs!!


Fiiina ni.

Kolla in CheerleadersOfSweden nu.

SM GUUUULD

SM GUUULD, SM GUUUULD, SM GUUULD.

Åh vad härligt tjejer, Hur jävla bra är vi inte?? SKIT GRYMMA skulle jag säga..
Jag finner inga ord över hur glad jag är, sitter här och ler och tänker på hur himla stolt jag är över alla och våran prestation.
Vi gjorde det, Vi KÖTTADE och visade alla vart skåpet ska stå=)
Nu är det EM som gäller och då blir det riktigt Köttande..

All min kärlek till alla fina örnar och Coaches

Stockholm och Sveriges bästa 16+ brudar.

SM & DM GULD x3.
Senior Individuell, Senior Cheer Avancerad och Senior Group Stunt.
AGAIN THIS YEAR!

<3

Gräsplätten, Ringen, Lugnet, Köttet, Kärleken, ALLT!


National champs

Nu passar det sig att blogga vaaa?! Alltså älskade laget. Hur många gånger idag sa inte jag "Bääästa laget!". Jag bara satte mig ner, och lixom bara undrade hur bra man kan få vara. Helt stört. Bästa bästa! Nu är jag lycklig hela vägen till EM. Är det kött innan det eller? KRYYYSSNING. Nej, menar... EM! Förstås.

Så jäkla fina. Evig kärlek helt utan att överdriva, ni finns bakom mitt öra för en anledning. Som jag sa imorse när vi ätit frukost vid konferenslokalen "Örnen", the final sign sa det. Att vårat omklädningsrum sen hade nummer ett kanske var en slump... Eller så va det ett tecken också. Älskade ni!


love u

En dag som denna tycker jag om vårt lösenord mer än någonsin! Vi gjorde det. Vi behöll lugnet och vi köttade, inte en liten köttbit heller!

TAAAAAGGGGG inför EM nu... Och hörrni?!?!? TAGGGGGGG INFÖR KRYSSNING! :D

VI ÄR NATIONALCHAMPS..

Jag kan inte prata... Ni är så obeskrivligt bra, det sprutar fortfarande tårar! Åh tjejer, vi gjorde det..

Vi kirrade biffen.. Vi köttade!

Och fabest, en guldstjärna till er.. Ni förtjänade både sm-guldet och MVP! Braaaa revansch kallas det..

Jag får inte ut något vettig, i huvudet trallas det runt. SM GULD SHAALALALALAA SM GUUUUUUUUULD!

Deep down

Jag älskar er ända in i hjärtat, ända in i huvudet, ända in i själen. Ingen lycka är densamma som lyckan med er. Ingenting skulle ha stoppat mig från att tävla med er idag. Det var värt all smärta i världen.

Och då struntar jag egentligen i guldet.
Förstår ni då hur mycket ni betyder för mig? Ni är min eviga kärlek.


Inte så mycket på Sportspegeln ikväll.

Min FETA kärleksförklaring till er får vänta lite. Jag kom nyss genom dörren och vill bara informera om att Sportspegeln sänder ett litet klipp ikväll (20.30, SVT) från SM men att det längre reportaget, med intervjuer och annat material, kommer senare i veckan. Jag meddelar när så fort jag vet!

<3<3<3

Beat it

Det finns inga ord som beskriver hur glad man är när man går ut på mattan med er. Att gå ut och veta hur mycket vi kan och vara så jävla taggad på att visa vad vi har tränat på. Sen blir man ju extra lycklig när man ser coaches och madde sitta och skrika och tagga på bänken. Den känslan är den bästa i världen och Eagles är det bästa laget man kan dela den känslan och lyckan med. Guldet var bara ett plus i kanten.

EM nästa!


SM GULD 2010

Jag vill inte att Sm helgen redan ska va över.. Allt har gått så jävla fort men det är inte slut än och det är ju en jävla tur!
Förövrigt SM GULD, vad mer kan jag säga? Att jag är så jävla stolt över er alla. AAAAAAAHHHHHHH Vill bara göra det igen, ALLTTTTTTTTT.


bloggen är kvar iallafall.. ;)
SM-update.

Nu sitter vi och väntar på att invigningen ska sätta igång på vår SM-dag! Woohoo. Förträningen gick prima finemang och nu är det bara att KÖTTA!

Såhär pepp är vi (skenet bedrar):Nu orkar vi inte ladda upp flera bilder, för det tar alldeles för lång tid. Men PUSS från oss, nu kör vi!


Uppsala update

Här kommer en hälsning från soliga Uppsala (ja, det är sant!).

Lite spännande äventyr har vi allt fått vara med om nu ikväll. What could it be? Vi tror, vi älskar och vi kan. Ska bli riktigt spännande och framför allt så jävla underbart kul imorrn. Men alla hejar väl på oss? Vi gör det i alla fall!

Puss på er, ses i Fyrishov.

Dan före dan

Nu kan man säga att vi tävlar IMORGON. SM som vi inte ens fattar är här, är IMORGON!
Som jag sa före DM, jag vill bara visa alla vad vi står för, vad vi älskar och brinner för.
Kunde inte vara lyckligare än att veta att det faktiskt blir av IMORGON, då får vi äntligen visa alla igen.

Allt vi gått igenom på den här korta tiden efter DM, allt som vi drömde om och allt som aldrig blev av kan inte stoppa oss, det lämnar oss bara med en unik hunger. One of a kind.
IMORGON är en dröm som kommer att bli av, hur många moln som än svävar därute *tar i trä*.

Det är härlig vetskap och det är den underbaraste känsla jag vet. Att få dela det med er!
Imorgon är det TeamSwedenTagg på hög nivå, hur mycket älskar man inte det?

US(<3)... NOT YOU!

Vadå SM? Absolut!

Vi ses imorgon chicas! Då taggar vi tillsammans. Jag tänker inte på att det är SM, jag vill bara VISA alla vad vi gör, hur bra vi är! Så som vi gjorde på DM. Nu kör vi, nu visar vi!

Ninja 2Inte lika bra som förra bilden, men här är ett till ninja kort från dagens träning! Fiiiiiint va?!

Tjejer, vi är bra!

(Inte för att jag säger att vi hade en dålig träning idag, vill bara konstantera)

Även när vi har en dålig träning är vi på topp.. How come? Jo, är man bland dem bästa i Sverige är det bara så.. På söndag ska vi kämpa som aldrig förr, vi ska behålla den fina titeln..

Jag tycker om er så himla mycket, ni är så fina!


Minns ni känslan?
Who can forget?


It's oooon

Det är lugnt tjejer. Jag har både hittat mitt pass och mitt licenskort. Så, nu är våra största problem ur vägen.
Dags för guld.

Där ser ni

Man blev ju nästan lite stolt över alla som lyckades blogga igår. How about always blogga here? Brrrrra. Inte behöver man väl bli tillsagd lixom

Ses imorrn, puss puss!

laget som älskar kött

Missade mitt inlägg innan 00.00 igår, så jag skriver lite nu!
Som Mindy sa tidigare, det känns inte ens som att det är SM om bara några dagar och det är så jävla sjukt. Annars brukar jag typ dö vid det här laget av nervositet, men inte iår! Nej inte år, för nu är allt så jävla lugnt.

Imorgon är det träning och jag längtar som en galning, men jag längtar ännu mer till söndag. För då jääääävlar smäller det!

Ses om några timmar :)

Lite tankar


Några minuter kvar

Ja här sitter man i sängen.. Ska sova, eller skulle egentligen sova för längesedan..

Citerar lite fint från träningen

"Men alltså mattan blir ju till guld, hej hej guldmattan"

Vi kan detta, vi vet hur man gör.. Nu kör vi!
Lugnet före stormen.

Jag känner mig verkligen lugn, samtidigt som jag är så jävla taggad (som ni kanske märker på träningarna). Jag känner att vi har grymma nerver för det här, vet inte något lag som kan vara så lugna som oss samtidigt som vi freakar. EN effing träning kvar nu, jag känner att vi knappt behöver den... som jag sa förut, jag vill bara till Uppsala nu, entra hallen med er, få publiken att tappa rösten och putsa mattan till guldkanter! Nu gäller det bara att vi återigen bevisar Sverige vart vi står, vi fick behålla ramsan för att förtjäna den IGEN.
Ni veeet vilkasomärbäst, vi inte ni! 
Durutututututut Durutututu Durututututu Durutututu.

Tagginlägg nummer tre

Så då va det bara helgen kvar då! :D

Myyys på fredag o sen bär det av till Uppsala!

Äntligen ska jag få stå på mattan med er igen bästaste Eagles, vill göra det NU egentligen;-)

VI KAN, VI VILL SÅ NU KÖR VI!!!!!!

<3

Tagginlägg numero dos!

Stor kärlek, 2008:


Galen kärlek, 2009:


Den största, den underbaraste och den bästa kärleken. 2010! Detta är vårt år. Inget kan stoppa oss, inte ens ett askmoln...

Tagginlägg #1

Här kommer det första på utmaningen. Tänker ju inte inte skriva när det är en utmaning och allt. Ni andra borde ju följa mina fotspår! Så upptagna kan ni inte vara med att längta till SM? (Tror nämligen det är anledningen till att ingen bloggar just nu).

Jag gillar denna känsla innan SM som är på snudd samma som den innan DM. Lixom den här, vaddå är det SM i helgen? NU i helgen? Och sen när vi har tävlat lär vi ju, som på DM, tänka "vaddå har vi tävlat DM nu?". Jag tror på oss, jag tror på vårat lugn, jag tror på ringen och jag tror på våran kärlek. Hatar vanliga livet just nu utan vill bara va i mitt cheerliv. Inget annat just nu, och inget annat i helgen. Bara vi.

Tagg, sååååja. Ses på fredag - pöööööörtey!

Challenge

Ok girlies, jag utmanar er härmed med följande uppgift;
HUR MÅNGA TAGGINLÄGG KAN VI FÅ IHOP I DEN HÄR BLOGGEN INNAN.. TJA.. SKA VI SÄGA MIDNATT?!

VISA VILKA SOM ÄR BÄST NU!

TAAAAAAGGGGGGTAGGTAGGTAGG!

Den här rubben är som att skriva ett helt mejl i ämnesraden.

Jag fortsätter väl tapetsera bloggen med bilder då, så länge ni inte skriver.
1 träning kvaaar, seeen Uppsala och Eeesämmm. Jag gillar't. Och älskar er. <3


SM-info.

Hellu. Har skrivit SM-info, tider och packlista nu. Jag kommer förmodligen inte på träningen ikväll så om ni vill ha den innan imorrn får ni mejla mig på fejsbook. Annars tar jag med utskrifter imorrn.

Om vi inte ses ikväll: kick ass. Som vanligt. Nu är det bara slutspurten kvar.

Farligt!

Tjejer ni vet vad jag sa om vår form förra träningen?! NU FAKKING KÖR VI!

!

Ni ska ju få SM-info imorgon, eller onsdag, men jag vill bara påminna er om att leta reda på licenskorten redan nu. Hrm. Brukar behövas.

You won't know what hit ya!MULTITALANG! Världens bästa Mirre!

Vi är så jävla bra.

Punkt slut.


Nu kör vi flicks, 4 to go!


Det är ba och ta båten.We are the ChampionsOm en vecka... Då vill jag höra den här spelas i Fyrishov för oss. Egentligen spelar det ingen roll för hur som helst är ni alla vinnare för mig. Tro det eller ej men ni har lärt mig mycket.

Bra träning idag btw , och hoppas att Sara, Sarah och Mindy överlever. En liten extra guldis till Mickis som räddade mig med skavsårsplåster. Hade nog inte haft några fötter kvar annars..

Ses på söndag!

United as one.


HELL YEAH

Coach K säger att om 10 dagar får vi se om vi kan ha kvar bloggen men menar egentligen om 10dagar så får vi 23 nya inlägg om GULD!!!!!!

Känns skönt det här med telepatiska samtal.. Man får alltid det svaret man vill ha!

Imorgon kör vi så det ryker, med släkt lampa och järnvilja..


Smile for the camera.

Ur nån lokaltidning nånstans:


Ya say?

Slog mig just. Om 10 dagar får vi se om vi kan ha kvar den här bloggen.

Or?

Alltså egentligen, hur bra är inte vi? Bara jag som längtar tills på fredag? Let's se till att vi får sluta tidigare ÄNNU en gång.

Eller förresten, längtar nog ännu mer tills nästa fredag, fredagen innan SM. Stört snabbt har tiden gått men snart är vi där igen. Känns fortfarande rätt luddigt allting. Men whatever works lixom. SÅÅ SM nästa helg. Elleeeer är det det?

Dagens bild.

Jag tycker ni är så söta här. Som små ninjas.


Foto: Sofia Tenggren

Bra jobbat idag förresten! 5 träningar kvar, woohoo!

Kategori: Kul när det går bra för andra.

Ur Hannas blogg:


1 heart, 1 dream.

Team Sweden 2010.


Foto: Sofia Tenggren

Störningar i tågtrafiken.

FÖR ER SOM ÅKER TÅG IDAG!

Hellskotta!

Jag har ändrat vad jag tänkte skriva typ en triljon gånger nu. Det ända jag vill få fram är att jag är dödstaggad för träning ikväll! Ska vi ha progget som vi har det nu? SVAR: JA FÖR I HELLSKOTTA!


To us!

Jag måste bara dela med mig av en grej som hände på jobbet nyss.
Varje måndag har vi frukostmöte och varje vecka delas en pokal ut till "veckans medarbetare". Denna måndag fick jag pokalen med motiveringen:
"Den här tjejen skulle ha kommit tillbaka till jobbet efter en resa förra veckan, och förmodligen med en pokal större än denna, men som lite plåster på såren tycker vi att Karolina ska ha den här idag."

Jag började naturligtvis böla. (Det har jag inte gjort de andra gångerna jag fått den, ska ni veta.) Så denna gång delar jag pokalen med er, fina Eagles.


Team Sweden 2010<3

Ni va asfina idag (trot eller ej!). Någon som har en bild kan väl bjuda på eeen liiiten iallafall, innan vårt projekt är färdigt? Men bara en.

Kärlek till er, vi ses på tisdag.

Schweden.

Ey, vad har hänt med bloggandet?

Glöm inte Team Sweden-dräkten ikväll, fina flickor. Och rosett och poms och allt som kan tänkas behövas. Vi börjar 16:30, sharp.

RSS 2.0