!

Årets lag. Det är vi det.

Hard working base.


Jag säger det igen...

16 dagar tills vi ställer oss på mattan och visar vårat fina program, för fint är det allt. Jag har nu precis kollat på filmer från träningar och jag vill bara springa ut nu och visa världen vad vi har. För vi har ju så jävla mycket. Fast även om vi har så mycket, så kan man aldrig veta vad som händer på tävlingsdagen. Vi kan aldrig veta hur våra motståndares program är förens tävlingsdagen och därför kan man inte veta. Man kan inte veta att ens program är bäst, så jag säger bara: Vårt program är förjävla fint, och jag har svårt att föreställa mig att det inte är det bästa. Så mycket kan jag säga. För övrigt kan vi inte heller veta om vi har dom svåraste stuntsen, mest avancerade pyramiden, coolaste dansen, bästa hoppen etc.? Men det vi har lärt oss från förra året är att så länge vi lägger vårt blod, vårt svett och våra tårar på mattan den 6 februari och gör det bästa vi kan, så kan man inte gå därifrån något annat än stolt, hur placeringen än är.

Samtidigt är vi är ju ändå en av dom få lagen i Sverige som kan säga fram tills helgen 7-8 maj att vi är bäst.
National Champs, that's STILL us.Ringen ala EAGLES <3

JAG HJÄRTA RINGEN = SANT 4-EVER!

El rojo, negro y azul

BÄSTA EAGLES.. Har bara en sak att säga och det är:
Power Cheer Eagles, el rojo, negro y azul, ¿sabes quién es el mejor, NOSOTROS, NO tú!

Ramsan funkar lika bra som t.ex på engelska, franska och spanska eller hur CHICAS ;)

Massa kärlek.

Ni gjorde mig så fantastiskt stolt idag! Vill inte behöva vänta till söndag för att få se er igen. Men som Mick sa: "Jag är i Svartis varje dag veckan ut, om du vill ses" haha. Jaaa!

<3

(Sämst att man inte kan lajka blogginlägg förresten. Jag vill göra det hela tiden.)

Kött e ju gott

Trots att inte detta riktigt var min dag så är jag samtidigt nöjd i ögat (får bli högerögat då eftersom det andra är mongoliserat). Känner sinnesyk tagg på los basquetos och vill bara göra 5 lyckoskutt för att vi kämpade så tappert på träningen idag. Och härmed tar jag uttrycket "kötta" till en helt annan nivå. Watch and learn:

26.

Blev preciiiiiiis just nu i denna stund jätteTAGG till träningen ikväll!!!!

RSS 2.0