The meaning of love

K ärlek. Älskade tjejer. Älskade coaches. Kärleken till er är starkare än någonsin, kärleken till er är oövervinnerlig och kärleken till det vi skapar är oförklarlig. Det finns ingenting med oss jag inte tycker är fantastiskt.

Ö rnar. Örnen är en rovfågel som generellt står för frihet, styrka och seger. Varenda en av googles svar på vad en örn står för stämmer in på er, älskade laget. 


Rovdjur beskrivs som: "rent ekologiskt (eller en predator som det också kallas) ett djur som skaffar sig föda genom att under sin livstid döda och äta upp ett flertal individer av andra djurarter." Det är det här vi gör. Vi äter andra djurarter. Vi härskar. Vi fångar uppmärksamhet och vi leker med vårt byte, långsamt och smärtsamt. Tills vårt byte ligger i våra händer. Det utbytet är inte andra djur. Det är känslan av fullkomlighet. Känslan som gör oss mäktigast i världen. Den känslan som vi har förtjänat, efter blod, svett, smärta och tårar. Det är den kämpeglöden som gör oss till rovdjur.

Frihet. Ni ger mig något ingen annan kan ge mig. En känsla av frihet. I träningshallen kan jag vara precis den jag vill. Jag har tillåtelse att vara på dåligt humör (även om det sker sällan med er) och jag har tillåtelse att ha en dålig dag eller en sån där dag då jag kan åstadkomma allt. Med er, mina själsfränder, kan jag uttala mig om mina innersta tankar, ventilera och dansa mig till ett bättre humör. Utan att skämmas. Det är den frihet ni ger mig.

Styrka. Den styrkan jag ser hos alla er. Alla er 20+1+2 som delar minst åtta timmar i veckan med mig, och som hela tiden jobbar för ett bättre resultat och aldrig ger upp. Den styrkan får mig att gråta. Det handlar inte alltid bara om fysisk styrka, vilken vi besitter maximal dos av, utan även om psykisk styrka. Det är där vår styrka ligger. Vår styrka ligger i vår psykiska styrka. Det vi ställer oss in på, det gör vi. All vår kraft sitter i psyket, och så länge vi vet att vi kämpar för samma sak och kämpar för ett fulländat resultat så vet vi var vi har varandra. I mitt psyke känner jag er alla. Därför är jag extra stark med er.


Seger. Medaljerna vi har går inte att räkna på två händer. Men det är inte längre det det handlar om. Vi söker något medaljer inte kan ge oss. Vi söker den känslan som vi vann på DM och SM. Vi söker den där lyckokänslan, som vi inte delar med någon annan än oss själva, efter att ha satt ett program på bästa sätt, för att sedan inte bry sig ett dugg om placering. Det är det den här sporten handlar om. Det är det ni har fått mig att inse i år. Det handlar inte om vinst eller förlust. Det handlar om att vara tillfreds och överväldigad av sin egen insats. Vilken fantastiskt känsla.

T alang. Nu syftar jag inte på tv-programmet, som vi för övrigt gjorde för inte så länge sedan, utan mer på den talang vi besitter. Need I say more? Det finns ingen i vårt lag som inte tillför något till laget med någon slags individuell talang. Om det så är på att vara sido-bas, voltare, peppare eller dansare, så har vi alla det. Ni borde alla ha vunnit talang 2010. För ni har alla talanger, som tillsammans skapar det vi är idag. Ett omtalat och respekterat vinnarlag inom cheerleading.

T acksamhet. Den här tacksamheten går till er. Otroliga coaches. 2 eldsjälar som lyckas inspirera, hålla koll på och älska 21 tjejer som gör allt för den här sporten. Lotta. Karolina. Eagles hade inte varit de vi är om det inte var för er. En klyscha jag vet, men än mindre sant. Vi står i evig tacksamhet för att ni har gjort oss till de mästare vi är idag, inte bara inom cheerleading, utan som individer. Av er har jag inte bara fått lära mig kärlek till sporten och till mina 20 medhjälpare, utan även respekt för allt vad passion heter, är och borde vara. Tillit till inte bara mina vänner som hela tiden håller mig uppe och ser till att jag inte skadar mig, utan även tillit till andra människor i min omgivning. Uppskattning. Och då inte bara uppskattning till det som pågår i vår träningslokal utan även uppskattning för andra saker i mitt liv, såsom vänner, familj, utbildning och framgång. Tacksamheten till er är stor. Ni har gjort mig till en bättre människa och jag önskar att jag en dag kan ge någon det ni har gett mig. En livsförändring.

A uktoritet innebär att ingiva respekt, eller någon med legitim makt. Eagles. Det laget som har stor respekt som senior a-lag inom inte bara Sverige, utan Norden och världen. Vi är ett lag man kommer ihåg. Vi är ett lag man känner igen. Vi är ett lag man inte glömmer, och sist men inte minst, är vi det lag man önskar att man gick i. Vi åstadkommer mirakel. Och det har vi visat världen, även om vi inte fick visa världen det i år så vet de om oss. Vi går ingen förbi. Vi är här. Vi syns. Vi hörs. Vi gör saker ingen annan gör. Eagles har, och har alltid haft, en enorm makt inom Sveriges cheerleading. Vi skapade cheerleadingen som den är nu. Det är vi. Förstår ni det? Det är vi som skapar historia.

Nu köttar vi. EM nästa helg. TACK GLOBEN.

Dags för EM igen dåååå!

9 juli får ta och komma nu nu nu nu nu nu!! Så vi kan flyga iväg för första (:() gången i år... :)
Första bästa, sista bästa!


Eagles'09-10

Snart är vi där, snart står vi på mattan och snart är det dags för kryssning! Träningarna går ju förjävligt bra tjejer, nu tycker jag att vi håller kvar det och köttar in i det sista. För snart är det dags för den sista tävligen detta år och det kommer bli underbart att tävla den med er! 

Ses på tisdag! <3

Sista kötträningarna för i år

Nu kör vi järnet sista tränigarna grabbar! Vad hade ni för känsla här? Jag vill ha den känslan igen!
Tjuvtitt

Här får ni en liten försmak av Eagles voltsekvens på EM om några veckor. Det gäller att släppa fram det kreativa inom sig.

5ive!

Idag har jag ju bara träffat en femtedel av vår kära skara. Så jag tänkte blogga lite å Fabest' vägnar.
Ni skulle sett oss idag laget, ni hade varit så stolta! 
Jag är iaf otroligt stolt över oss Fabest, det finns nästan inget bättre.
Idag var vi FaBEST, vi var verkligen FaBEEEST! Det kunde inte kännas bättre än det gör nu! 
Nu vill vi bara visa alla, och er också. Tyvärr sker det inte förrän på söndag, ni får stå ut helt enkelt.
Jag hade lätt dansat runt stången med er i svartis imorgon annars!
Love love love.. Och glad midsommar!

Snart så!

Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad? Vet ni vad?

Nu är det bara sex träningar kvar (inklusive genrep) och alla ska komma alla gånger! Wiiie.

Glad midsommar alla fina örnar.


gör mitt bästa

Jag är egentligen inte dålig på att blogga utan på att komma på något att skriva men det är ju kanske själva grejen :P

Lång väntan till nästan träning men på söndag ses vi ALLA glada örnar igen :D Då ska vi kötta!

Glad midsommar på er!

<3

Sämst

Sämst ni är på att blogga. Känns som att jag inte känner er längre? Vi glider bara längre och längre ifrån. Som att ni redan åkt på 20 olika kryssningar i helt olika håll. Bloggen var lixom vårat sista hopp för att ens veta hur någon känner och vara ett riktigt lag. Det är bara tomt nu. Vad har hänt?

HA HAHAA HAHHAHAAHA. Ofta! Som att det skulle hända oss. Men, ni har blivit sämst på att blogga.

Ida-Maria.

Kul att någon bloggar om oss iallafall...

Tror att detta kanske är startordningen för EM...

... vet inte säkert dock. Och det är defitinivt inte tävlingsordningen, dvs divisionerna kommer inte i denna ordning.What It Takes To Be An EagleHar jag sminkat mig? eller har vi bara köttat som vanligt på träningen?

"Så det är bara att...köra (kötta) på!"

Ni har inte glömt vad vi gjorde för några veckor sen va?

E C C.

På tal om att EM närmar sig... Fick lite info från arrangören precis (dock inga startlistor) och det kommer bli så braaa tävling, det är jag helt övertygad om! Jag berättar mer ikväll.

Skönt att det är tre veckor tills vi åker...Men hallå TRE VECKOR!!! Iiih, det är inte långt till EM nuuu!
Älskar träningen igår (bortsett från söta Cleo som iofs. förtjänar lite extra love). Ikväll kööör vi!

You perform a routine, We put on a SHOW!

Precis så känns det. Haaaaaallå världens bästa lag. Let's kötta ikväll då. Längtar ju en aning!

Vi tar väl privatplanet till Finland? Vi fick inte riktigt komma på det till USA.


Lagkväll por favor!

Alltså. Som Melissa hoppade runt och sa idag "Utveckliiiing hlöhöfhöhö!". Nåt sånt tror jag det var. Och det är väl det rätta ordet. Snart är man ju himla redo för EM! Bääästa laget. Vissa (Desseaa) borde ju vara lite extra stolta över insatserna idag, ibland är det mer att ta in och ibland mindre. Gillar hur vårat lag blir så himla ivriga över det minsta och det största men ändå kan leverera, vi skulle kunna rädda världen från ett Armageddon (jaja, vet inte hur man säger men ni förstår hur jag menar för alla har sett filmen). Wiowio.

Ska bli trevligt att få ses återigen imorrn och så har jag en fråga. När blir det lagkväll?! Och en till fråga. Varför bloggar ingen?!

!

Ni glömmer väl inte?

United as one.

Fint:Roligt:


Dessie och Ida härmas. Mick och Jojjo härmas.


Hipp hurraaa!

Langar in vackra Frida också och grattar till studenten! Har dock ingen studentbild på dig så fritt fram att byta ut denna när du kirrat en, Frajda!Me miss you Eagles.

Nummer ett!


KRYHYYSSNING

Asså ogillar rääätt mycket att inte träna på fredagar. Blir ju värsta glappet. Men söndag ses vi!

OCH VILKA LÄNGTAR TILL KRYSSNING!? (Och få visa EM vad vi kan)

Monetas.

Brudar! Ni har fått ett viktigt mejl av mig på fejsbook.
Det rör:

"Skatteåterbäring!"


Då gör vi såhär da;

Söndag 13 juni    
Tisdag 15 juni        
Onsdag 16 juni    
Fredag 18 juni        
Tisdag 22 juni        
Onsdag 23 juni    
Söndag 27 juni

Tisdag 29 juni
Onsdag 30 juni
Söndag 4 juli
Tisdag 6 juli
Onsdag 7 juli

För ALLA träningar är alldeles speciella med er! Gud vad fett det blev nu ;-)
Lets go eagles red and blue, letsgoeagles redandblue!

Assååå, jag säger bara...

... att det här är tiden vi har kvar fram till EM! De fetade är alldeles speciella träningar. Ni kan ju gissa varför. Feel free att feta några till, ni som kan!

Söndag 13 juni   
Tisdag 15 juni       
Onsdag 16 juni   
Fredag 18 juni       
Tisdag 22 juni       
Onsdag 23 juni   
Söndag 27 juni   
Tisdag 29 juni
Onsdag 30 juni
Söndag 4 juli
Tisdag 6 juli
Onsdag 7 juli

Slänger väl in ett kort lite sådär baaaIn action liksom..


Woops!

Jag som trodde jag skrev i min blogg här nedan. 
Men eftersom det inte är så värst trafikerat här låter jag inlägget ligga kvar ;-)


Grattiiis!

Vår nybakta studenter - Dessea & Luulu!


Inte ett öga torrt...

Har inte riktigt återhämtat mig från helgen ännu.. Men det gör inget, den här känslan får gärna bli långvarig. 

Sitter och kollar på Kungens Nationaldagstal och Carolas framträdande från  Nationaldagsfirandet på skansen i söndags. Jag är ju sån böling att jag inte kunde hålla mig när Kungen tog upp det stundande bröllopet, jag tycker ju att det är så fint! Som en saga! Och Carola gråter jag ju alltid till, oavsett tillställning. Haha...

Snart har jag lite ärenden att springa, sen är det träning, wiiie! 

Sist men INTE minst, GRATTIS LILLYYYY TILL STUDENTEN! <3

Tonight's gonna be a good night!

Vi ses ikväll då locas! (Vilken lång bloggpaus vi har tagit.) Man är ju inte liiiite taggad på att träna nu efter helgens resultat...
Riktigt fina tjejer!


Örnar överallt

Nu ser man verkligen örnar överallt, affärerna har annamat (hehe, vet inte om det stavas så) en härlig trend.. Eller så sätter vi inte bara Eagles på cheerkartan utan även världskartan.. Förstod inte om man kunde kopiera bilden men här har ni i alla en Örnväska, för er som är intresserade såklart! ;)

Något vi borde komma med på EM?

Apology

Här är min officiella ursäkt för dåligt bloggande. Ber tusenfalt om ursäkt kära cheervänner, men det fruktansvärt mycket med RM-förberedelser just nu.
Jag lovar att bättra mig när det är över och yran har lugnat ner sig lite!

Jag hoppas att jag får träffa alla i helgen, för finns det något mysigare här i världen än cheerhelg?
Det är typ balsam för själen, medicin för allt! När man sedan får uppleva allt med världens bästa förening, då kan det inte gå fel. Oavsett!

LOVE US!

FB.

Er stadiga bloggare här igen. Ville bara uppmärksamma er om att ni alla har fått viktigt mejl på fejsbook! Läs och svara mig separat.

Hoppas få se många av era nunor i RM-publiken i helgen!

<3

Nej, så här kan vi inte ha det!

To blog or not to blog. Det är frågan...


RSS 2.0