Svar på frågestunden!

Postat av: Anna
Vilken är eran laguppställning och är det sant att ni snott folk från dragons?!

Laguppställningen offentliggörs när den är 100% klar. Det är fortfarande avtal som ska skrivas på och folk som ska få jobb/utb/boende i Sthlm. Och se tidigare inlägg. Nej, vi har inte "snott" någon. Däremot kommer det folk från Dynamites, ja.

Postat av:
Är det sant att ni erbjöd Sophie Collin Folkeryd en plats i Eagles utan att hon ens behövde gå på tryouten när ni vet att hon vill och går i hce? Fan vilken rutten stil

Se tidigare inlägg. Vissa blir erbjudna plats i Eagles, efter att de sökt, trots att de inte kan komma på tryout. Jag tänker dock inte outa specifika personer. Framför allt inte när det rör folk som går i andra föreningar. Men har du hört detta från Sophie, så kan du säkert fråga Sophie.

Postat av:
alltså- hon vill gå i HCE och hon går i hce, då är det ju sjukt ful stil att försöka värva. det här är inte fotboll det är cheerleading


Se tidigare inlägg. Vi värvar inte. Och går hon i HCE är hon väl där hon vill vara? Yay, alla är lyckliga!

Postat av: Jennifer
Jag har massa frågor!!

1. Har ni bestämda grejer varje träning t ex varje onsdag kör vi bara gymnastik och varje torsdag bara bygg osv eller hur gör ni? :)

Nej ingenting bestämt. Ibland går en hel träning åt till gymnastik eller bygg men allt som oftast kör vi alla delar. Under tävlingssäsongen blir det oftast att man, efter att man värmt upp gymnastik, bygg och hopp separat, kör programmet rakt igenom om och om igen.

2. Vad har ni för hall och utrustning? Har ni till exempel en tävlingsmatta?? :)

Ja, vi har alla våra träningar i Svartbäcksskolan där vi har en tävlingsmatta, 12x12 m, som vi köpt in.

3. När brukar ni få musiken?

Vi får alltid vår musik i samband med vårt USA-läger då vi också gör programmet. Det brukar ligga i sept-okt.

4. Säljer ni saker osv för att ha råd med worlds eller betalar man sin egna resa??

De som vill sälja saker, säljer saker. Vill man inte så lägger man pengar ur egen ficka. Nu senast fick vi dock bidrag och pengahjälp från förbundet, vår förening samt kommunen. Inte hela summan, men en del.

5. Är Lotta fortf tränare? Är karolina huvudtränare eller varför ser man nästan aldrig Lotta? Har hon varit tränare lika länge?

Lotta och jag har varit tränare ihop sen 95. Jag började dock 94, men ja, vi har kört Eagles tillsammans i princip sen start. Hon är inte lika aktiv bloggare som jag, bara. ;)

6. Om ni skulle beskriva Eagles "stil" hur skulle ni beskriva den? Finns det något som vi aldrig kommer se i ett Eagles program? ;)

Oj, jag vet inte hur man beskriver Eagles stil med ett ord men ett som kommer till mig är "cleant". Vi jobbar mycket på att ha rena program och trots att vi har amerikaner som koreografer så försöker vi att inte fastna för mycket i USA-stilen, eftersom den lätt kan bli rörig för ett svenskt lag. Hm, vad kommer ni aldrig se i ett Eagles-program..? Rolig fråga! Fem libbgrupper där alla toppar drar olika tricks. Jag är för det där med symmetri... ;)


Postat av:

Jag undrar hur ni gör när ni tar ut laget varje år. Får alla tryouta igen eller har man en klar plats om man gått i laget föregående år?


Vi har aldrig behövt köra tryout på gamla medlemmar tidigare år. För att det ska behövas krävs fler sökande, än vi har lediga platser, samt att de sökande som blir över (efter att laget är fullt) på något vis utkonkurrerar mina gamla örnar. I den situationen har vi aldrig varit. Dock drar jag mig inte alls för att byta ut en gammal medlem, mot en hungrig reserv, om det visar sig att reserven tillför mer.

Postat av:
kan inte ni alla berätta lite om er själva så att man typ får lära känna laget mer? vet att ni hade det förut men ni är ett helt nytt lag (har jag för mig)


Det kan vi absolut göra, när terminen är igång! Det var nog två år sen vi gjorde det, och sen dess har laguppställningen förändrats en del.

varför bloggar ni inte mer?

Vi ska försöka bättra oss! Det blir alltid segt på sommaren utan träningar.

 

Postat av: Ida
Hur grymma kommer inte Eagles vara i år? (jag svarar själv dåra, SUPERDUPERMEGAGRYMMA!)

You said it Ida! ;)

Postat av: Sofia
Behöver ni fortfarande folk till laget eller är Eagles fyllt? :)

Jag skulle inte säga att vi "behöver" folk. Laget är fullt till bredden, och har många grymma reserver. Men är man intresserad av Eagles är det aldrig fel att kasta iväg ett mejl till karolina@powercheer.se.

10 000 kronors-frågan: Hur Eagles tar in folk.

Den här frågan kräver uppenbarligen ett eget inlägg. Resten av frågorna får snart svar.

Såhär går det till när Eagles tar in folk, inför en ny säsong:
1) Någon anmäler sitt intresse för laget (antingen genom en vän, förälder eller direkt till mig).
2) Läste ni punkt 1?
3) Är ni säkra på att ni läste punkt 1?
4) När någon anmält sitt intresse kontaktas den personen - om det känns som en seriös förfrågan.
5) Vi värvar/rekryterar eller tvingar (vem fasen tvingar?!) inte någon. Och vi kontaktar aldrig någon, innan de själva visat intresse. Att ta in någon till laget, som inte vill vara där, är som att skjuta sig själv i foten. Ett lag vinner INGENTING på att ta in folk, som hellre vill vara någon annanstans. Och tro mig - jag har aldrig behövt tvinga in nån i Eagles...
6) Har personen inte möjlighet att närvara vid en tryout kan den ansöka genom att berätta om sina erfarenheter samt skicka video.
7) Personer som inte närvarat vid en tryout har alltså lika stor chans att komma in, som de som gör det. Att lyckas pricka in ett-två datum under sommarlovet är inte alltid lätt och vi vill givetvis ge alla som vill söka, en chans.
8) När alla intresseanmälningar kommit in, ses de över och sen tas laget ut.

Något folk bör veta är att: Jag bara tar in folk i Eagles som vill vara där. Jag tar inte in någon "bara för att den vill vinna" eller "bara för att den vill gå i ett avancerat lag men får plats någon annanstans" eller "för att ett VM vore coolt". Jag tror på att vilja och engagemang är det som gör Eagles så framgångsrika.

Frågor på det?

Wake up

Hatar sommaren för då uppdateras aldrig min favvoblogg. Ska vi köra en favorit i repris med Pandoras box eller en frågestund för läsarna? Dags att liva upp detta nu!
/Roboleg

Love

Here it goes…

Jag hade skrivit ett jääättelångt megainlägg med alla känslor och tankar om vad vi har gått igenom det här året, men sen raderade jag allt. För Eagles 10/11 är inget man kan beskriva med ord. Det är något som man behöver uppleva för att förstå.

Men kort och enkelt, så har detta året varit väldigt betydelsefullt på många sätt. Vi har gjort det som ett lag, tagit det som ett lag, kämpat som ett lag och främst av allt varit ett lag.
Vi har hjälpt varandra att våga veckla ut vingarna och flyga, lärt varandra att flyga.

 


Me love you long time Eagles!

RSS 2.0