...

Jag trodde att jag hade gråtit klart på Arlanda men nyss fick jag något som jag bara kan likna vid ett hysteriskt sammanbrott. Det var som att det (åter igen) gick upp för mig när jag såg klockan räkna ner till VM-start. 2 timmar och 5 minuter är det kvar. 

Och vi är kvar här hemma. 

Bara tårarna kan klä mina känslor. Och de finner inget slut.

Kommentarer
Postat av: Märta, - Eastcoast

usch vad tråkigt för er! Det är verkligen jättesynd att ni inte får åka till usa och visa vad sverige går för, ni skulle gjort det så bra!

2010-04-23 @ 18:37:54
URL: http://ssoft.blogg.se/
Postat av: Gini

Jag är sååå ledsen för er skull, jag känner mej ledsen som mamma, för att ni kämpat så mycket och att det inte gick vägen. kram från saras mamma(tårarna rinner...)

2010-04-23 @ 21:06:20
Postat av: Jennie

sjukt tråkigt att ni inte kom iväg!

Det finns inga ord, men jag hoppas att ni vet (klart ni vet!!!) att ni är sveriges bästa lag, har alltid varit och kommer förmodligen alltid att vara!Jag hade sett fram emot att följa er resa här på bloggen, men jag antar att vi får vänta tills nästa år då jag hoppas ni står inför den här resan igen, och att den då blir av! <3Massa kärlek till er örnar, fortsätt kämpa och gör det ni är bäst på!Jennie

2010-04-23 @ 21:31:29
Postat av: Anonym

Jag var jätteglad att ni hade blivit utvalda att representera Sverige i VM. Jag längtade till den dagen där ni skulle få visa eran talanger för världen. Kan inte fatta att ni inte kom iväg. För att beskriva hur ledsen jag är kan jag inte bara säga "Oj, det var sjukt tråkigt att höra", för det räcker inte. Vet inte vad jag ska säga... men jag är mer än ledsen ska ni veta.

2010-04-24 @ 10:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0