Gå upp och pröva dina vingar

Anders Lundin – Gå Upp Och Pröva Dina Vingar

Om en vecka är vi på Planet till USA , efter ett års slit och kärlek är vi äntligen där ( ta i trä)

Kommentarer
Postat av: hc

hej jag har en liten fråga som jag gärna skulle vilja få svar på!

Jag tränar just nu i en annan förening i Stockholm, laget är trevligt och allt men jag känner att tränarna inte låter oss utvecklas överhuvudtaget och man liksom sitter fast där man började. Därför har jag funderingar på att byta förening till er, därför attni verkar vara en bra och satsande förening där alla jämt utvecklas (kollar liksom på mina gamla lagvänner som idag kör hos er) och alla verkar även tycka cheerleading är kul. jag vill satsa och utvecklas, är det rätt att komma ner på er tryout efter sm och hur ser ni på föreningsbyten etc? vad gör ni för att hålla kvar era tjejer och få dom att ej vilja byta (något som min förening misslyckats extremt med). Tack skulle gärna vilja få svar :)

2011-04-21 @ 00:23:44
Postat av: hc

menar, hur ser ni på tjejer som byter förening och så? anser ni det vara rätt? Är det liksom ok att göra det...? :) tack igen

2011-04-21 @ 00:25:27
Postat av: Coach K

"HC": Hos oss är alla välkomna, oavsett tidigare bakgrund (förening, erfarenhet, meriter etc). När vi har en tryout väljer vi folk till laget utifrån situationen som den är då - vad behöver vi? Vilka funkar ihop? Hur gör vi laget komplett?

Om du passar in i ekvationen spelar det ingen roll vilket lag du kommer ifrån.



Att folk väljer att stanna hos oss är ju förmodligen av den anledning du nämner - vi utvecklas tillsammans. Och vi har kul på vägen.

2011-04-21 @ 09:07:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0